Marilyn Monroe


Marilyn Monroe Tribute  te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlDe beelden die bij veel mensen opkomen als zij aan Marilyn Monroe denken zijn een zoetgevooisde Marilyn die "Happy Birthday, Mister President" zingt en een Marilyn die poseert in haar witte opwaaiende jurk.
Het is altijd een bijzonder spannend moment wanneer deze scene tot leven komt en iedereen zich in het oude New York waant en zich voelt als de fotografen die erbij waren...

Marilyn Monroe Tribute  te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlMarilyn Monroe is Hot.

Dat was zij 60 jaar geleden al en met het verstrijken van de jaren wordt haar populariteit niet minder maar juist groter.
Ontelbare biografieŽn, musicals, tv series, films, producten, commercials en nieuwsberichten worden gelanceerd.
De zoekterm Marilyn Monroe geeft in Google 87 miljoen resultaten, overal ter wereld is zij hťt Icoon van Hollywood en Amerika.
Zij is het meest aansprekende sekssymbool van de 20ste eeuw.
Een veelzijdig talent dat voortleeft in de harten en dromen van de mensheid en op uw belangrijke evenement.

Itís Marilyn, de wereldberoemde Marilyn Monroe lookalike, is geschoold zangeres, actrice en model.
Zij houdt van vintage kleding en heeft een grote voorliefde voor retro design.

Marilyn Monroe Tribute  te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlToen zij in 2006 een vriendin tijdens haar verjaardag verraste met een optreden als Marilyn Monroe had zij nooit kunnen vermoeden dat zij een half jaar later "Happy Birthday" zou zingen voor Dolce en Gabbana in Milaan.
Ook na haar switch van werken als activiteitenbegeleider in de zorg naar fulltime Marilyn Monroe dubbelganger is het dat nog steeds.
Haar leven is een wonderlijke mix van glamour en hard werken en zij zet met haar Rotterdamse "recht door zee" aanpak entertainment van internationale allure neer.


Live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info en/of boekingen:  0181 324310  of e-mail: info@kwekel-evenementen.nl