American Legends


Marilyn Monroe Tribute  te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlEen 'tribute' aan de grootheden van de Rock 'n'Roll

Een muzikale trip in de stijl van Elvis Presley, een tribute aan de 50's Diva’s vertolkt Jeanett B, een Jerry Lee Lewis show gebracht door Chris Watson, dit alles begeleid door een 50's, 60's superband, eventueel aangevuld met blazers en achtergrondzangeressen.
Ook een combinatie met met Johnny Valentino is mogelijk.

Marilyn Monroe Tribute  te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlChris Watson
Chris Watson (Mr Pumpin' Piano), samen met zijn band, een 'upright' bassist, lead gitarist en een drummer, brengt hij een swingende Jerry Lee Lewis achtige show, zonder echter een Lewis imitator te zijn.
Degenen die hem voor de eerste keer zien, kunnen hun ogen en oren haast niet geloven.
Systematisch zet hij elke zaal op zijn kop.
Chris Watson blijkt een fenomeen te zijn wanneer hij de toetsen van zijn piano aanraakt.
Iedereen ziet op het eerste gezicht dat hij zijn piano op zo'n typische en persoonlijke manier gebruikt, dat het publiek tijdens zijn optredens letterlijk verzot wordt op deze buitengewone rocker. (website Chris Watson)


Marilyn Monroe Tribute  te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlElvis Tribute
Elvis Presley is ongetwijfeld "The King of Rock and Roll".
Hij was van eenvoudige komaf, maar zou de rock-'n-rollrevolutie ontketenen, met zijn opvallend indringende stem en zijn charismatische verschijning op het podium.

Men voert u mee door het repertoire van Elvis Presley.
Hij brengt op zijn geheel eigen wijze de meest uiteenlopende songs uit het uitgebreide repertoire van Elvis Presley.
Zeker niet bedoeld als een imitatie act en zingt uitsluitend met zijn eigen stemgeluid.
Ook geen wit pak of een vetkuif, alleen de muziek telt; een afgerond verhaal, ‘live’ gespeeld en begeleid door een klasse band.

Marilyn Monroe Tribute  te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlIt's Marilyn Monroe!!!!!
Zij brengt de legende weer tot leven.
Met haar acts -in de daarbij behorende prachtige kostuums- is zij altijd weer het absolute middelpunt, overal waar zij optreedt.

Marilyn schittert als nooit te voren.
Zij brengt live de klassiekers van Marilyn ten gehore, zij zingt de jarige zwoel toe, (Mmmister President!!!) en mengt zich onder de gasten voor een verleidelijke knipoog of een foto.
Haar optreden wordt gebracht met veel humor, sexy klasse en stijl

Marilyn Monroe Tribute  te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlJeannette Berlauwt
Jeannette brengt u een eerbetoon aan de 50's Diva’s zoals Connie Francis, Brenda Lee en Wanda Jackson.
Jeannette was jarenlang leading lady van het trio Los Alegres, ze werkte in de André van Duin revue en zat in het voorprogramma van o.a., Shirley Bassey en Timi Yuro.
Jeannette onderscheidt zich door heel subtiel de songs te interpreteren, maar kan ook even gemakkelijk een groot volume uit haar stem halen.
Terecht "stemkunstenares" genoemd.
Haar charme, persoonlijkheid en uitstraling op het podium voegt tevens een grote meerwaarde toe aan haar optreden.

Naast een 'tribute aan de 50's Diva’s'  varieert haar repertoire van up-tempo nummers -af en toe afgewisseld met een ballad- van onverwoestbare evergreens tot aan pittige Rock & Roll van o.a. Elvis, Buddy Holly en vele anderen.  

De Band
Wij kunnen beschikken over diverse goede bands. Naast de vele Shadows 'oldies' en oude hits van Cliff, beho­ren ook de gouwe ouwe van o.a. Chuck Berry, Jerry Lee Lewis en Elvis tot de favoriete nummers van het publiek.
Ook een groot aantal bewerkingen van dansbare muziek in de Country & Western en 'Sixties' stijl.Zij beschikken over een meer dan avondvullend repertoire van de diverse Rock & Roll stromingen, aangevuld met een mix van goede dansbare Country, Sixties, Seventies en soms ook Eighties klassiekers.
Marilyn Monroe Tribute  te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlOok het jongere publiek vermaakt zich uitstekend, iedereen swingt, jong en oud!
Bekende en minder bekende songs volgen elkaar in rap tempo op.

Uiteraard zijn er met betrekking tot het programma diverse variaties mogelijk.
Wilt u uw feest opvrolijken met een bekende artiest of iets wat niet in deze opzet vermeld staat, wij zullen alles in het werk stellen om het voor u te verwezenlijken.

Tevens verzorgen wij boekingen voor o.a.: Renée and the Alligators, The LenneBrother Band, The Rubettes, The Scorpions (Hello Josephine), The  Swinging Bluejeans, The Searchers en vele ander bekende namen uit die periode.


Live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info en/of boekingen:  0181 324310  of e-mail: info@kwekel-evenementen.nl